Okulumuz Tarih Öğretmeni Elif KOYUNOĞLU ve Din Kült. ve Ahl. Bilgisi Öğretmeni Bahattin ASLANTAŞ gözetiminde, 18 Mart ruhunu daha yakından anlayabilmek adına okulumuz öğrencileri Malatya Çakmak Kışlasındaki Şehitliği ziyaret ettiler.

İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Salim DURUKOĞLU, İstiklâl Marşı'nın kabulü, Mehmet Akif ERSOY ve Çanakkale Şehitleri ile ilgili konferans için okulumuza teşrif ettiler. Programda emeği geçen Tarih Öğretmenimiz Elif KOYUNOĞLU'na ve Sayın hocamız DURUKOĞLU'na teşekkürü borç biliriz..

Okulumuz konferans salonunda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 101. yıl dönümü dolayısıyla, TDE Öğretmenlerimiz Mehmet GÜRAN ve M. Siraç ÇELİK rehberliğinde panel düzenlendi.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Liseler Arası Tenis Turnuvasında Okulumuz öğrencileri;

Genç Kızlar İl 3. lüğü,

Genç Erkekler İl 4. lüğü

kazanmışlardır.

başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyor, çalışmalarından dolayı Beden Eğitimi Öğretmenlerimize ve desteklerinden dolayı okul idaremize teşekkürlerimizi sunuyoruz..

04 Mart 2022 Cuma günü saat 11.30 itibari ile Türkiye genelinde yapılan "Sivil Savunma İkaz - Deprem Anında Personel Tahliye Tatbikatı" na okulumuz da katıldı.

Olası deprem anında personel ve öğrencilere kurum ve okullarda can ve mal kaybının en aza indirilmesi için eğitimler verilerek dersliklerin planlı bir şekilde, izhama mahal vermeden boşaltılması ve belirlenen açık alanlarda toplanılması ile ilgili tatbikat yapıldı.

Okulumuzda Tübitak 4006 Bilim Fuarı düzenlenmektedir. 23-24 Aralık 2021 tarihlerinde okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu projelerin sergilendiği fuara katılmak isteyenleri bekliyoruz..

İlimizde yapılan liselerarası yüzme şampiyonasında Okul takımımız;

Alptekin EVİN :

400mt Serbest Stil İl İkinciliği,

100mt Kelebek Stil İl Üçüncülüğü,

Beyza Naz BAYIR :

50mt Serbest Stil İl Üöüncülüğü,

50mt Kelebek Stil İl Üçüncülüğü,

Barış AYDIN :

50mt Serbest Stil İl Üçüncülüğü,

200mt Karıışık Stil İl İkinciliği,

200mt Serbest Stil İl Üçüncülüğü,

Havin KARABULUT :

50mt Sırtüstü Stil İl Üçüncülüğü

derecelerini kazanarak madalyalarını aldılar. Derece kazanan öğrencilerimize ve okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenleri

Selçuk HANCIOĞLU'na ve Süleyman KIZILKAYA'ya teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz..

Malatya Trafik Şube Müdürlüğü trafik ekibi tarafından okulumuzda trafik eğitimi verildi. Okul Geçidi görevlisi seçilerek, daha önceden trafik eğitimi alan öğrencilerimize kimlik belgeleri takdim edildi..

Okulumuzda 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik veli toplantısı yapıldı. Öğrencilerimizin başarı ve motivasyonunu artırmak için atılması gereken adımlar ve öğrencilerin genel durumu görüşüldü.

24 Kasım Öğretmenler Günü, Okulumuz öğretmenleri; Memet Veli YALÇIN, Nihal KARACA ve İrfan BAKAN'ın rehberliklerinde okulumuz öğrencileri tarafından etkinlikle kutlandı. Program sonrası Okul Müdürümüz Resul ÇAVDAR öğretmenlerimize karanfil hediye ederek 24 Kasım Öğretmenler günümüzü kutladı..

Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümü, Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Mesude AKBAŞ'ın hazırladığı programla kutlandı.  Etkinlikte aktif olarak görev alan öğrencilerimiz, Cumhuriyet ve Mustafa Kemal Atatürk ile ilgli şiirler ve sözler paylaştırlar. Bayramı şölen havasına çeviren öğrenci saz ekibimize teşekkür ediyoruz. Bu coşkuyu yüreğinde hisseden bütün öğrencilerimizin, velilerimizin ve tüm Türk Halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz..

TÜBİTAK - Faydalı Model..

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Battal KANBAY ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cemal KALAY "başka bi kafa" etkinliği dolayısıyla okulumuzu ziyarette bulundular. Projesiyle Avrupa 1. liği kazanan Feridun BALABAN ile birlikte düzenlenen söyleşide, İl Müdürümüz Battal KANBAY'ın öğrencilere yeni ufuklar açan konuşmasından dolayı kendilerine ve her zaman bizlerin destekçisi olup bizleri yalnız bırakmayan İlçe Müdürümüz Sayın Cemal KALAY'a okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkürü borç biliriz..