İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Behçet BAKIR, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Ekrem DEMİR ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner GÜLER okulumuzu ziyaret ettiler.  Öğrenciler ile sabah kahvaltısını beraber yapan müdürlerimiz öğrenciler ile sohbet ettiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlaması Okulumuzda coşkuyla gerçekleştirildi.

Okulumuz Tarih Öğretmeni Elif KOYUNOĞLU ve Müzik Öğretmenimiz Enver KOÇ rehberliğinde hazırlanan program, şenlik havasında gerçekleştirildi.

Değerli öğretmenlerimize ve Etkinliklerde aktif rol alan bütün öğrencilerimize teşekkürü borç biliriz..

Pütürge Çok Programlı Anadolu Lisesi Okulumuzu ziyaret etti. Rabia OKUTAN hocamızın rehberliğinde Uçak Kulübümüzün çalışmalarını ilgiyle takip eden öğrencileri Okulumuz Uçak Kulübü Rehber Öğretmeni Mehmet GÜRAN bilgilendirerek yapılan çalışmaları ve ürünleri tanıttı. Okul Müdürümüz Resul ÇAVDAR; "Pütürge Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin de bu tarz çalışmalarında FETGEM  Uçak Kulübü olarak her zaman yanlarında olup her zaman destek vereceğiz" diye belirtti.

Okulumuz Toplantı Salonunda Okul idaremiz  tarafından, 12. Sınıflar için Veli Bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya katılan velilerimiz, okulun genel işleyişi, rehberlik faaliyetleri ve ebeveynlerin YKS sınavına hazırlık sürecindeki öğrencilere yaklaşımları hakkında bilgilendirildiler..

Okulumuzda Okul idaremiz ve PDR Öğretmenimiz Ferat DALAMAN tarafından, 9. Sınıflar için Veli Bilgilendirme ve Tanışma toplantısı düzenlendi.

Toplantıya katılan velilerimiz, okulun genel işleyişi, rehberlik faaliyetleri ve ebeveynlerin öğrenci yaklaşımları hakkında bilgilendirildiler..

İl Milli Eğiim Müdürü Sayın Behçet BAKIR'ın ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Caner GÜLER'in de bizleri onurlandırdığı Geleneksel Aşure Etkinliğimize katılarak bir şölene çeviren siz değerli velilerimize ve bütün öğrencilerimize teşekkürü borç biliyoruz.

İl Milli Eğitim Müdürü Behçet BAKIR ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner GÜLER, öğretmenlerimizle söyleşide bulundular ve öğrencilerimizle hasbihal ederek Uçak Kulübümüzün çalışmalarını yerinde izlediler.

Geleneksel Aşure Etkinliğimize tüm velilerimiz davetlidir.Teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.

Tarih : 10 Ekim Salı

Yer: Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi Okul Bahçesi

Saat : 14:00

Okul Müdürümüz Resul ÇAVDAR Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şanlı tarihimizin en önemli günlerinden biri 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. Yılı kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale şehitlerimizi minnetle anıyoruz...

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı I. Dönemi  20.01.2023 Cuma günü (Bugün) tamamlanırken öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Okul Müdürümüz Resul ÇAVDAR; yoğun ve bir o kadar da başarılı bir dönem geçirildiğini, öğrenci ve öğretmenlerin bu tatili ziyadesiyle hak ettiklerini belirtti.  Özverili çalışmaları ile öğrencilerimize kaliteli bir eğitim veren değerli öğretmenlerimize  teşekkür etti. Konuşmanın ardından sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde okulumuzu başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimize çeşitli ödüller verildi. Sonrasında öğrencilere karneleri dağıtılarak tören sonlandırılmıştır. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz..

FETGEM Kariyer Günleri etkinliği  kapsamında Okulumuz mezunlarından Diş Hekimi Engin KARATAŞ'ı misafir ettik. Sayın Hocamıza; programda emeği geçen öğretmenlerimiz Veli YALÇIN, Yılmaz KİRNİK ve Arzu KİRNİK'e; katılımlarından dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.