T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MALATYA / YEŞİLYURT - Malatya Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi

Okul Müdürümüzün Ramazan Bayramı Mesajı

Okul Müdürümüz Resul ÇAVDAR, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı..

  

16-03-2021

Okul Müdürü Resul ÇAVDAR: "Mübarek Ramazan ayının ardından Allah'a çok şükür ki, bir bayrama daha kavuşmanın huzurunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Bu Ramazan Bayramı'nda da pandemi dolayısıyla büyüklerimizi ziyaret edip, ellerini öpemeyeceğiz. Sevdiklerimizle, dostlarımızla kucaklaşamayacağız. Ancak bizim kültürümüzde ayrı bir yeri olan bayramda kalplerimizi yine sevgide, kardeşlikte buluşturmaya devam ederek yürekten bayramlaşacağız. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Ramazan Bayramı'nda tedbirlere uymaya devam edelim. Ayrı kaldığımız son bayram olsun" dedi.

 

"Bir yılı aşkın süredir olağan üstü mücadele verdiğimiz bu pandemi sürecini de, sevdiklerimizle daha güzel bayramlarda, daha güzel günlerde buluşmak için bugün uyacağımız tedbirlerle birlikte atlatacağız. İnşallah bu bayram ayrı kaldığımız son bayram olsun.

 

Bu vesileyle çalışma arkadaşlarım, saygı değer velilerimiz ve geleceğimizin emanetçisi öğrencilerim başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın mutluluk, sağlık ve huzura vesile olmasını diliyorum."

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.05.2021 - Güncelleme: 12.05.2021 23:05 - Görüntülenme: 357
  Beğen | 0  kişi beğendi