Etiket Sonuçları: öğretmen

Okulumuzda Sivil Savunma Klübünün organize ettiği Deprem ve Yangın tatbikatı gerçekleştirdik. Doğal afetlerin çok yakınımızda olduğu bilincini vurgulayan Sivil Savunma Klübü, öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Daimi KÖSE tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle hazırlanan programda öğrenci ve öğretmenlerimizin gösterileri renk kattı.

Malatya 2. Ordu Bölge Bandosunun öğrenci ve öğretmenlerimize yaptıkları sürpriz etkinlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun..

2. Dönem ortak sınav takvimine erişmek için lüten aşağıdaki bağlantıyı tıklayın.

Öğretmenlerimizin ve Sınıflarımızın Ders Programına erişmek için aşağıdaki ilgili bağlantıya tıklayabilirsiniz.

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı I. Dönemi  20.01.2023 Cuma günü (Bugün) tamamlanırken öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Okul Müdürümüz Resul ÇAVDAR; yoğun ve bir o kadar da başarılı bir dönem geçirildiğini, öğrenci ve öğretmenlerin bu tatili ziyadesiyle hak ettiklerini belirtti.  Özverili çalışmaları ile öğrencilerimize kaliteli bir eğitim veren değerli öğretmenlerimize  teşekkür etti. Konuşmanın ardından sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde okulumuzu başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimize çeşitli ödüller verildi. Sonrasında öğrencilere karneleri dağıtılarak tören sonlandırılmıştır. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz..

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Okul Müdürümüz Resul ÇAVDAR ve Okul İdaremiz öğretmenleri unutmadı. Sınıfları tek tek gezerek, bu anlamlı günde öğretmenleri tebrik eden Müdürümüz, öğretmenlerimize hediyelerini takdim etti. FETGEM ailesi olarak bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz..