Etiket Sonuçları: sınıf

11. Sınıflarımız için düzenlediğimiz TYT kampı başladı. Öğrencilerimizin yoğun isteği üzerine gerçekleştirdiğimiz kampta, öğrencilerimizin yüksek moral ve motivasyonları dikkat çekiyor..

2. Dönem ortak sınav takvimine erişmek için lüten aşağıdaki bağlantıyı tıklayın.

Öğretmenlerimizin ve Sınıflarımızın Ders Programına erişmek için aşağıdaki ilgili bağlantıya tıklayabilirsiniz.

28.04.2022 Perşembe günü Okulumuz 11. sınıf öğrencileriyle İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Turgut Özal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne düzenlemiş olduğumuz gezi kapsamında ilk olarak Türkiye'nin ve Dünya'nın en önemli Karaciğer Nakil Enstitüsü'ne misafir olduk. Burada, Karaciğer Nakil Ekibinde yer alan değerli hocalarımız;

Sayın Volkan İNCE, Sayın Fatih GÖNÜLTAŞ ve Sayın Barış SARICI tarafından yapılan çalışmalar ve meslekle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Öğrencilerimiz de değerli hocalarımıza merak ettikleri konularla ilgili sorular sorarak bilgiler aldılar.

Daha sonra bir grup öğrenci ile Başhekimimiz Sayın Adil BAŞKIRAN'ı ziyaret ederek küçük bir sohbet gerçekleştirdik.

Gezimizi Tıp Fakültesi derslikleri ve Laboratuvarları ziyareti ile sonlandırdık.

Okulumuz öğrencileriniz misafir edip onların merak ettikleri konulardaki soru işaretlerini gideren Turgut Özal Eğitim ve Araştırma hastanesindeki değerli hocalarımıza ve bütün çalışanlarına teşekkürü borç biliriz..