Etiket Sonuçları: okul

Okulumuzda Sivil Savunma Klübünün organize ettiği Deprem ve Yangın tatbikatı gerçekleştirdik. Doğal afetlerin çok yakınımızda olduğu bilincini vurgulayan Sivil Savunma Klübü, öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında gerçekleştirilen Sözlük Tasarımı yarışmasında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz M. Siraç ÇELİK ve öğrencilerimiz, Birincilik Ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Behçet BAKIR'ın elinden aldılar. Sayın Öğretmenimizi ve değerli öğrencilerimizi tebrik eder, Türkiye Geneli yarışmada da başarılarının devamını dileriz..

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Daimi KÖSE tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle hazırlanan programda öğrenci ve öğretmenlerimizin gösterileri renk kattı.

Malatya 2. Ordu Bölge Bandosunun öğrenci ve öğretmenlerimize yaptıkları sürpriz etkinlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun..

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Yazılı Takvimi yayımlandı. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Takvimi inceleyebilirsiniz..

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Behçet BAKIR, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Ekrem DEMİR ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner GÜLER okulumuzu ziyaret ettiler.  Öğrenciler ile sabah kahvaltısını beraber yapan müdürlerimiz öğrenciler ile sohbet ettiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlaması Okulumuzda coşkuyla gerçekleştirildi.

Okulumuz Tarih Öğretmeni Elif KOYUNOĞLU ve Müzik Öğretmenimiz Enver KOÇ rehberliğinde hazırlanan program, şenlik havasında gerçekleştirildi.

Değerli öğretmenlerimize ve Etkinliklerde aktif rol alan bütün öğrencilerimize teşekkürü borç biliriz..

Pütürge Çok Programlı Anadolu Lisesi Okulumuzu ziyaret etti. Rabia OKUTAN hocamızın rehberliğinde Uçak Kulübümüzün çalışmalarını ilgiyle takip eden öğrencileri Okulumuz Uçak Kulübü Rehber Öğretmeni Mehmet GÜRAN bilgilendirerek yapılan çalışmaları ve ürünleri tanıttı. Okul Müdürümüz Resul ÇAVDAR; "Pütürge Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin de bu tarz çalışmalarında FETGEM  Uçak Kulübü olarak her zaman yanlarında olup her zaman destek vereceğiz" diye belirtti.

Okulumuz Toplantı Salonunda Okul idaremiz  tarafından, 12. Sınıflar için Veli Bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya katılan velilerimiz, okulun genel işleyişi, rehberlik faaliyetleri ve ebeveynlerin YKS sınavına hazırlık sürecindeki öğrencilere yaklaşımları hakkında bilgilendirildiler..

İl Milli Eğiim Müdürü Sayın Behçet BAKIR'ın ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Caner GÜLER'in de bizleri onurlandırdığı Geleneksel Aşure Etkinliğimize katılarak bir şölene çeviren siz değerli velilerimize ve bütün öğrencilerimize teşekkürü borç biliyoruz.

İl Milli Eğitim Müdürü Behçet BAKIR ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner GÜLER, öğretmenlerimizle söyleşide bulundular ve öğrencilerimizle hasbihal ederek Uçak Kulübümüzün çalışmalarını yerinde izlediler.

Geleneksel Aşure Etkinliğimize tüm velilerimiz davetlidir.Teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.

Tarih : 10 Ekim Salı

Yer: Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi Okul Bahçesi

Saat : 14:00

2. Dönem ortak sınav takvimine erişmek için lüten aşağıdaki bağlantıyı tıklayın.

Öğretmenlerimizin ve Sınıflarımızın Ders Programına erişmek için aşağıdaki ilgili bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Okul Müdürümüz Resul ÇAVDAR Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sağlık Bakalnığı ile MEB arasında "Okullarda Diyabet Eğitim Programı" adıyla protokol imzalanmıştır. Protokol süresi 3 yıldır. Süresi dolan protokol 20.02.2014  ve 05.10.2017 tarihlerinde yeniden imzalanarak 3´er yıl daha uzatılmıştır.

Bu programın esas olarak üç amacı vardır:

1. Tip 1 diyabet konusunda okullar ve öğretmenler aracılığıyla farkındalık oluşturmak. Bu sayede okul çağındaki çocuklarda Tip 1 Diyabeterken tanısını sağlamak ve diyabetik ketoasidoz sıklığını azaltmak
  2. Okul çağındaki diyabetli çocukların bakımlarını güçlendirmek ve yaşadıkları sorunları çözmek.
  3. Okul çağı çocuklarında sağlıklı beslenme tutumu ve şişmanlık konusunda farkındalık oluşturmaktır.

İmzalanan 'Okulda Diyabet Eğitimi'  Protokol kapsamında okulumuz hemşiresi Firdevs Kübra FİDAN'ın verdiği Diyabet Eğitimine öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Diyabet Farkındalığı yaratmak maksatlı öğrencilerimize elma ikramında bulunduk.