Etiket Sonuçları: müdür

Türkiye'nin ilk Milli Astronotu Alper GEZERAVCI, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde öğrencilerle buluştu.

Okulumuz öğrencilerinin de katıldığı söyleşide Alper GEZERAVCI Okulumuz Uçak Klübünün hazırladığı standı ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet edip, uçak klübünün faailiyetlerini inceledi. İlk Milli Astronotumuz GEZERAVCI, astronotluk seçim sürecini, seçim sonrası süreci, hazırlık sürecini ve yolculuk esnasında edindiği tecrübeleri anlatarak öğrencilere yeni ufuklar açtı.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif ayının ardından Allah'a, bizleri sağlık ve afiyet içinde bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşturduğu için hamd ediyoruz. Ramazan Bayramı'nın, başta öğretmen ve idarecilerimize, öğrencilerimize, velilerimize olmak üzere vatanımıza, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa  sağlık, barış, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyoruz..

Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi

Şbt

Müdürümüz Resul ÇAVDAR mesajında “Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandilinin ardından feyiz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandiline erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanların kurtuluşuna vesile olan rahmet ve mağfiretine mazhar olunan ve huzur bulunulan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu ve Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulüdür ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişidir. Bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların kabul olmasını dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm mesai arkadaşlarımın, tüm öğrencilerimin ve bilhassa bütün velilerimizin Miraç Kandilini kutlarım, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam Aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, sağlıklı günler dilerim. Allah’a emanet olun” dedi.

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı I. Dönemi  20.01.2023 Cuma günü (Bugün) tamamlanırken öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Okul Müdürümüz Resul ÇAVDAR; yoğun ve bir o kadar da başarılı bir dönem geçirildiğini, öğrenci ve öğretmenlerin bu tatili ziyadesiyle hak ettiklerini belirtti.  Özverili çalışmaları ile öğrencilerimize kaliteli bir eğitim veren değerli öğretmenlerimize  teşekkür etti. Konuşmanın ardından sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde okulumuzu başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimize çeşitli ödüller verildi. Sonrasında öğrencilere karneleri dağıtılarak tören sonlandırılmıştır. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz..

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Okul Müdürümüz Resul ÇAVDAR ve Okul İdaremiz öğretmenleri unutmadı. Sınıfları tek tek gezerek, bu anlamlı günde öğretmenleri tebrik eden Müdürümüz, öğretmenlerimize hediyelerini takdim etti. FETGEM ailesi olarak bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz..