Etiket Sonuçları: mezuniyet

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında gerçekleştirilen Sözlük Tasarımı yarışmasında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz M. Siraç ÇELİK ve öğrencilerimiz, Birincilik Ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Behçet BAKIR'ın elinden aldılar. Sayın Öğretmenimizi ve değerli öğrencilerimizi tebrik eder, Türkiye Geneli yarışmada da başarılarının devamını dileriz..

Haz

31 Mayıs Salı günü, Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi kültürü ve ekolü ile yetişerek hayata değer katacak olan 12. sınıflarımızı mezun etmenin gururunu yaşadık. Okulumuz Spor Salununda düzenlenen törenimiz; veliler, öğretmenlerimiz ve konuklarımızın öğrencilerimizin heyecanına ortak olmasıyla gerçekleşti.

Okul Müdürümüz Resul ÇAVDAR'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından tören, Okul Birincimiz İKRA AYKUTALP'in Mezuniyet kütüğüne ismini çakmasıyla devam etti.

Mezun olan öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra geleneksel olan kep atma töreni düzenlendi.

Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi olarak öğrencilerimize, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz..