MALATYA / YEŞİLYURT - Malatya Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: mehmet

Şbt

Okulumuz öğrencileri arasında Çizgi İzleyen Robot Yarışması yapıldı. Yarışmaya yoğun ilgi gösteren öğrencilerimiz, 16 takım halinde, spor salonumuzda hazırlanan pistte hazırladıkları robotları sergilediler. Yarışmanın sonunda 10A sınıfından Ceren DÜZALAN adlı öğrencimizin hazırladığı robot birinci oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.

Yarışma süresince yoğun emek harcayan Mehmet GÜRAN hocamıza, Gözümüz Yükseklerde adlı teknoloji ekibimizde yer alan öğrencilerimize ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

2021 yılı Dünya Bilim Adamları sıralamasında En Etkili Bilim Adamları arasında yer alan, İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO'da Öğretim Üyesi ve Bilimsel Araştırmalar Birimi Koordinatörü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Aydın AKTAŞ ve İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü ve aynı zamanda Bilimsel Araştırmalar Proje Birimi Üyesi Doç. Dr. Mehmet SAĞLAM hocalarımız Okulumuza teşrif ettiler. Öğrencilerimizi TÜBİTAK 2204 ile ilgili bilgilendirip Bilimsel Araştırmalar hakkında söyleşi düzenlediler. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin TÜBİTAK 2204 ile ilgili sorularını yanıtlayan ve bizlere büyük katkıları olan hocalarımıza teşekkür ediyoruz.