Etiket Sonuçları: günü

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Daimi KÖSE tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle hazırlanan programda öğrenci ve öğretmenlerimizin gösterileri renk kattı.

Malatya 2. Ordu Bölge Bandosunun öğrenci ve öğretmenlerimize yaptıkları sürpriz etkinlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun..

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Okul Müdürümüz Resul ÇAVDAR ve Okul İdaremiz öğretmenleri unutmadı. Sınıfları tek tek gezerek, bu anlamlı günde öğretmenleri tebrik eden Müdürümüz, öğretmenlerimize hediyelerini takdim etti. FETGEM ailesi olarak bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz..

Sağlık Bakalnığı ile MEB arasında "Okullarda Diyabet Eğitim Programı" adıyla protokol imzalanmıştır. Protokol süresi 3 yıldır. Süresi dolan protokol 20.02.2014  ve 05.10.2017 tarihlerinde yeniden imzalanarak 3´er yıl daha uzatılmıştır.

Bu programın esas olarak üç amacı vardır:

1. Tip 1 diyabet konusunda okullar ve öğretmenler aracılığıyla farkındalık oluşturmak. Bu sayede okul çağındaki çocuklarda Tip 1 Diyabeterken tanısını sağlamak ve diyabetik ketoasidoz sıklığını azaltmak
  2. Okul çağındaki diyabetli çocukların bakımlarını güçlendirmek ve yaşadıkları sorunları çözmek.
  3. Okul çağı çocuklarında sağlıklı beslenme tutumu ve şişmanlık konusunda farkındalık oluşturmaktır.

İmzalanan 'Okulda Diyabet Eğitimi'  Protokol kapsamında okulumuz hemşiresi Firdevs Kübra FİDAN'ın verdiği Diyabet Eğitimine öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Diyabet Farkındalığı yaratmak maksatlı öğrencilerimize elma ikramında bulunduk.