Etiket Sonuçları: etkinlik

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Daimi KÖSE tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle hazırlanan programda öğrenci ve öğretmenlerimizin gösterileri renk kattı.

Malatya 2. Ordu Bölge Bandosunun öğrenci ve öğretmenlerimize yaptıkları sürpriz etkinlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun..

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Behçet BAKIR, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Ekrem DEMİR ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner GÜLER okulumuzu ziyaret ettiler.  Öğrenciler ile sabah kahvaltısını beraber yapan müdürlerimiz öğrenciler ile sohbet ettiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlaması Okulumuzda coşkuyla gerçekleştirildi.

Okulumuz Tarih Öğretmeni Elif KOYUNOĞLU ve Müzik Öğretmenimiz Enver KOÇ rehberliğinde hazırlanan program, şenlik havasında gerçekleştirildi.

Değerli öğretmenlerimize ve Etkinliklerde aktif rol alan bütün öğrencilerimize teşekkürü borç biliriz..

Okulumuz Toplantı Salonunda Okul idaremiz  tarafından, 12. Sınıflar için Veli Bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya katılan velilerimiz, okulun genel işleyişi, rehberlik faaliyetleri ve ebeveynlerin YKS sınavına hazırlık sürecindeki öğrencilere yaklaşımları hakkında bilgilendirildiler..

İl Milli Eğiim Müdürü Sayın Behçet BAKIR'ın ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Caner GÜLER'in de bizleri onurlandırdığı Geleneksel Aşure Etkinliğimize katılarak bir şölene çeviren siz değerli velilerimize ve bütün öğrencilerimize teşekkürü borç biliyoruz.

İl Milli Eğitim Müdürü Behçet BAKIR ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner GÜLER, öğretmenlerimizle söyleşide bulundular ve öğrencilerimizle hasbihal ederek Uçak Kulübümüzün çalışmalarını yerinde izlediler.

Geleneksel Aşure Etkinliğimize tüm velilerimiz davetlidir.Teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.

Tarih : 10 Ekim Salı

Yer: Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi Okul Bahçesi