Etiket Sonuçları: bilgilendirme

11. Sınıflarımız için düzenlediğimiz TYT kampı başladı. Öğrencilerimizin yoğun isteği üzerine gerçekleştirdiğimiz kampta, öğrencilerimizin yüksek moral ve motivasyonları dikkat çekiyor..

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında Okulumuzu ziyaret eden Prof. Dr. Hülya Pilancı, Türkçeyi Doğru Kullanmak konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile gerçekleşen söyleşi için Sayın Hocamıza teşekkürü borç biliyoruz..

Tübitak Bilim Olimpiyatları çerçevesinde Okulumuzda düzenlenen seminerde Erman Ilıcak Fen Lisesi Kimya Öğretmeni ve Tübitak Bilim elçisi Şaziye DERE, öğretmen ve öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Kendisine teşekkür ediyoruz..

T3 Vakfı Malatya İl Sorumlusu sayın Şeyma İNCELER tarafından Okulumuz konferans salonunda Bilgilendirme Semineri yapıldı.

Bütün detaylarıyla anlatılan TEKNOFEST seminerine öğrenci ve öğretmenlerimizin yoğun ilgisi oldu. Sayın Şeyma İNCELER hanımefendiye teşekkürü borç biliyoruz..

Okulumuzda Okul idaremiz ve PDR Öğretmenimiz Ferat DALAMAN tarafından, 9. Sınıflar için Veli Bilgilendirme ve Tanışma toplantısı düzenlendi.

Toplantıya katılan velilerimiz, okulun genel işleyişi, rehberlik faaliyetleri ve ebeveynlerin öğrenci yaklaşımları hakkında bilgilendirildiler..