2022-2023 OKUL KIYAFETİ

FETHİ GEMUHLUOĞLU FEN LİSESİ 2022-2023 DÖNEMİ GİYİLECEK OKUL KIYAFETİ ÖZELLİKLERİ

YAZLIK: Bisiklet yaka kısa kollu t-shirt likralı, pamuk, terletmeyen kumaş olacak. Rengi teknik iplik kartelasındaki 1324 No'lu mavi renk olacak. Tshirt'ün sol göğsünde okul ismi lacivert ve beyaz ile yazılacak. Sağ alt tarafında atom sembolü lacivert renk olacak. Logolar su bazlı baskı yapılacak. İsteyen öğrenciler aynı Tshirt'ün kolu uzun tunik modelini giyebilirler.

KIŞLIK: Lacivert renk  iki iplik likralı 30/100 kumaş olacak. kapşonlu kanguru cepli sweat olacak. Ribanaları lacivert renk kaşkol olacak. Kapşon içi  yazlık Tshırt'ün rengi, kapşon ipi lacivert olacak. Switin ön döşünde okul ismi olacak. Okul ismi su bazlı kabartma baskı yapılacaktır. İsteyen öğrenciler switin aynı özelliklerine sahip boyu uzun yandan yırtmaçlı tunik modelini giyebilirler.

PANTOLON: Lacivert renk keten veya eşofman tarzı pantolon olacak. Yıpratmalı, yırtık, dar paça ve tayt olmayacak.

NOT: Okul kıyafetlerimizi, okul kıyafeti satan herhangi bir yerden okulumuzun adını söyleyerek temin edebilirsiniz.

26-07-2022

Yayın: 26.07.2022 - Güncelleme: 06.09.2022 16:10 - Görüntülenme: 2959